De Slimste Landskouternaars ter Wereld – quiz op 19/10

Op zaterdag 19 oktober zien we elkaar terug in ’t IJzeren Hekken op de Rooberg. Dan nemen we het tegen elkaar op in de quiz ‘De Slimste Landskouternaars ter Wereld’.

Je mag een gevarieerde quiz verwachten van 2 x 1u met tussenin een pauze. Kandidaten moeten zich groeperen in teams van 3 tot 5 deelnemers en gezamenlijk inschrijven via seizoenscafe.be/quiz, via de QR-code op de flyer die werd rondgedeeld of via een van de bestuursleden van het Seizoenscafé. Deelname is gratis.

Ben je alleen, vind je geen ploeg maar wil je toch deelnemen? Zoek dan naar medespelers door een commentaar achter te laten op de aankondiging van deze quiz op facebook of hoplr. Je kan ook mailen naar info@seizoenscafe.be en wij vinden wel een ploeg voor jou!

Extra punten

Ploegen met een originele naam krijgen extra punten van de jury. Er wordt ook gekeken naar een goede mix van jong en oud. Ploegen met een groot verschil tussen de jongste en oudste deelnemer krijgt extra punten.

In het IJzeren Hekken kunnen we in totaal 14 ploegen huisvesten, dus als de 14e ploeg zich heeft aangemeld moeten we de inschrijvingen helaas afsluiten.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *